КрагујВет Пет Шоп

Заступамо 2 светски позната бренда : Royal Canin и Farminu .
Велики избор поводника ,посуда , огрлица ….и осталих ствари неопходних за живот вашег пса и мачке.
Поред основне понуде хране имамо “медицинску храну ” неопходну као пратећа терапија многих болести ваших кућних љубимаца.Она у многоме убрзава опоравак или омогућава лагоднији и конфорнији живот

За Ваше љубимце само најквалитетније. Ми смо заступници:


Royal Canin je globalni lider u zdravoj ishrani kućnih ljubimaca. U industriji koja nastavlja da se prilagođava modernim trendovima u ishrani pasa i mačaka, naša misija ostaje ista: da neprekidno obezbeđujemo, kroz zdravu ishranu i deljeno znanje, najpreciznija prehrambena rešenja za potrebe pasa i mačaka, izgrađujući na neprestano pridubljivanim naučnim znanjima i osnovama Royal Canin-a u profesionalnim krugovima kinologa i felinologa.

www.royalcanin.rs


Mi smo Italijani. S obzirom na naše poreklo, sve što radimo, radimo iz ljubavi prema našoj porodici. U našoj porodici je hrana izuzetno važna, ona nas drži na okupu i ona nas čini zdravima. Ono što nas opisuje i što je deo naše DNK su ljubav, briga naše porodice i fokusiranost na poznavanje hrane.
Ljubimci su srce naše porodice i volimo kad su naši ljubimci srećni. Zato nas radosni ljubimci motivišu da razvijamo najbolju hranu za njih, jer mi verujemo da je u ishrani ključ poboljšanja i jačanja kvalitete života ljubimaca i njihovih porodica.
www.farmina.com

Како до нас?